С какво ще запомним този ден?  Не съм оптимист като президента

...
С какво ще запомним този ден? 
Не съм оптимист като президента
Коментари Харесай

Политолог: Иска ми се да съм оптимист като Радев за Шенген

С какво ще запомним този ден?  

" Не съм оптимист като президента Румен Радев, че България ще стане член на Шенген следващата година, само че възможностите ни са 50 на 50 " - още от коментара на политолога, университетски учител и специалист по интернационалните отношения доц. доктор Искрен Иванов чуйте във вечерните Podcast вести.  

И още от тематиките, които ще чуете:  

Европейският парламент разгласи Гладомора в Украйна за геноцид, в резолюция, призната с голямо болшинство. Двама от вносителите са български евродепутати - Андрей Ковачев и Александър Йорданов от Европейската национална партия. " Докато осъжда сегашния съветски режим за неговата операция на историческата памет за задачите на личното си оцеляване, Европарламентът приканва Руската федерация, като главния правоприемник на Съветския съюз, да се извини за тези закононарушения ", се споделя в прессъобщението на институцията. 

Трикратният първенец на " Уимбълдън " Борис Бекер бе освободен от затвор в Лондон, където в последна сметка изкара единствено осем месеца от присъдата си. Сега 55-годишната немска легенда ще бъде депортиран от Англия, оповестяват медиите на Острова. Големият тенисист бе наказан на две години и половина затвор през април, откакто бе приет за отговорен по четири обвинявания, в това число финансови измами. Обвиненията към него бяха над 20, само че бе оневинен по по-голямата част от тях.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

 

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР